Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a pokud politik přizná, že se něco vymyká z rukou, je to dobře... Já říkám, že pokud politik přizná, že se něco vymyká z rukou, nastal prů...švih.

8 0
možnosti

Ve Švédsku již dlouhá léta vládne sebedestruktivní levice. Kromě naprosto šílené multikulti politiky tam prosadili omezení svobody slova (zákaz kritiky přistěhovalectví, ale i např. homosexuálů a feminismu). Myslím že žádná evropská země nedošla tak daleko v destrukci staré konzervativní evropské společnosti jako SWE. Trpké ovoce sklízí již nyní, ale zatím vše nasvědčuje že bude ještě hůř....

17 0
možnosti

P20e37t22r 32T39o45m73e61k

1. 11. 2015 16:36

A to jako proč ?  Všechno co napsal je pravda.

7 0
možnosti

Problem je v tom, ze si lide ve volbach zvoli znovu ty same morony. Zarnym prikladem je americky president Barack Hussein Obama.

4 1
možnosti

Příběh migrační řeky proudící na Západ Evropy (říká se do Evropy, ale oni balkánskou cestou jen proběhnou a touží po tom Německu) - je jakoby si státy hrály jako děti. Některé děti volají: "Pojďte si hrát na multikulti, na to, že jsme hodní a máme rádi cizince (i když jsou to muslimové)" - a na jiné státy, které říkají: "Ne, my si s vámi hrát nebudeme, my si budem radši hrát na něco jiného". A pak na ty, co říkají: "Ano, my bychom si hráli, ale ono to nějak nejde, oni k nám nechtějí."

Myslel jsem, že lidi v Evropě už jsou celkem dospělí, ale zdá se že ne.----Dospělý člověk, když někoho pozve ke hře, tak taky chápe, že je odmítnut a dál už oslovené neotravuje...

Zdá se, že kancléřka Němců, Skandinávci či prezident Francouzů to nějak pořád nemohou pochopit. Musíme jim proto opakovat pořád dokola: "Pozvali jste si je, tak si s nimi hrajte".

20 1
možnosti

J19i18r47i 26V87r51a27b82e24c

1. 11. 2015 15:23

Ty rad pises pohadky ? to jsi zde spatne.

0 19
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik