Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Sobotka nezná ano nebo ne. Umí možná , projednáme a pravděpodobně.

1 0
možnosti
JR

J38a53n 87R43á47ž

25. 6. 2015 19:23

V tomto případě se nelze vymlouvat na EU. Sobotkovo jednání jde vždy dle návodu "chytré horákyně". Jak jeden jeho bývalý kamarád kdysi na počátku jeho kariéry konstatoval: " Sobotka se bude vždy chovat jako zbabělý pyrotechnik, jemuž nejde primárně o zneškodnění nálože, ale o to, aby se jemu osobně nestala jakákoliv újma"

Téma "opozice" si zaslouží hlubší analýzu, která by podrobně rozebrala o co vlastně naší opozici dnes jde, jací jsou její lídři a jaké jsou jejich záměry. Osobně si myslím, že Kalouskovi jde jen o osobu Kalouska a hlavně přemýšlí o svém působení v politice, když se TOP09 po odchodu knížete propadne na hranici volitelnosti. O zájem státu mu nikdy nešlo a teď se to ani nesnaží předstírat. ODS má obrovský volební potenciál, ale neví jak ho využít a tím jen předvádí svou politickou bezradnost. Vůbec neví jak nebo vedení nemá odvahu bez filozofických klíček pojmenovat co nesocialisticky uvažující občany trápí a že hlas, který ODS dají, nesměřuje jen k posílení pozice regionálních grázlů, kterých je v ODS stále plno. To, že vedení ODS, včetně Fialy neumí smysluplně využít téma imigrantů a neschopnosti Bruselu řešit problémy, svědčí o jeho politické bezradnosti.

5 0
možnosti
KC

Autor správně připomíná, že rozhodnutí vlády o uprchlících je řešením ve stylu z bláta do louže. To je obraz vládců dnešní Evropy bez výjimky a nápadně připomíná dění na Titaniku nedlouho před katastrofou: evropská loď se potápí, ale na palubě se tancuje.

10 0
možnosti
TH

Hm, ta opozice....třeba TOP je pro přijímání kohokoliv, aspoň její předseda to tvrdí...to už ho vykopli, nebo změnili tak rychle názor?

6 0
možnosti
MS

Nepíšu, že to tak opozice dělá. Píšu jen, že je to pro ni dobrá příležitost (byť současné opozici zrovna nefandím). A i kdyby toho Topáci nebo Odseáci nevyužili, jejich příznivci nemusí brečet. Současný postoj vlády k imigraci sám o sobě s preferencemi vládních stran zamává.

5 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik