Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J84a96r80a 67R92a25n90k

9. 5. 2015 20:12

Mate pravdu, ovsem horsi uz jsou zpravy, jako ta vcerejsi od nas za velkou louzi...

http://www.ctvnews.ca/canada/suspect-dead-after-b-c-man-apparently-confesses-to-murders-on-facebook-1.2365659?

0 0
možnosti

A o to všechno jsem ochuzen :-P;-D

1 0
možnosti

Myslíte ? To, že nemáte profil na FB ještě neznamená, že se na něm nemohou vyskytovat vaše fotky a někdo vás tam nehledá ;-)

4 0
možnosti

J43a75n 28S47o43c30h13o28r

9. 5. 2015 14:38

Řešení je jednoduché. Kdybych já věděl o někom, kdo je hledán pomocí Facebooku, samozřejmě že nemohu posoudit důvod hledání, jestli jsou důvody přátelské anebo nepřátelské.

Samozřejmě že je třeba pomoci, pokud vím, kde se ten hledaný zdržuje.

V tom případě bych dal facebookový odkaz hledanému, ať on sám posoudí důvody proč ho ten někdo hledá a podle svého uvážení se přihlásí.

Neplatí to absolutně, pokud jde například o podvodníka, neplatiče alimentů, násilníka a podobně, v tom případě bych poskytl místo současného pobytu bez upozornění, že ho ten někdo hledá, abych ptáčka nevyplašil.

Ale kdyby někdo jen tak tvrdil, že hledá svého spolužáka ze základky, první lásku, bratra nebo sestru na které ztratil kontakt, postupoval bych tak, že bych to oznámil hledanému a nikoli hledajícímu. Hledaný pak má možnost se zkontaktovat s hledajícím sám.

3 0
možnosti

P73e89t63r 85L74u72k33e23š

9. 5. 2015 13:29

Chtělo by to nějaké odkazy. Já to nikde nemůžu najít.

0 0
možnosti

Role facebooku je v tomto ohledu zcela zanedbatelná. Reálná šance najít někoho neznámého jen podle zveřejněné fotografie je zde téměř nulová - při průměrné návštěvnosti průměrného facebookového profilu je zhruba 1:10 000, tedy 0,01 % pravděpodobnost. Pokud nevěříte, zkuste si to vypočítat sami :-). Snaha najít někoho z "nepřátelských" důvodů je přitom zcela v pořádku, pochopitelná, správná a podporováníhodná. Jaké jsou to většinou důvody? Lidé hledají "nepřátelsky" někoho, kdo je třeba okradl, podvedl, ublížil jim, fyzicky je napadl atd. Pokud by jim v tom pomohl facebook, bylo by to bezva. Autorovi také vůbec nedošlo, že uvedený důvod pátrání může být snadno lživý - žena může například pátrat po totožnosti milenky svého muže a jako důvod uvést třeba to, že by chtěla osobně poděkovat ženě, která jí nezištně vrátila ztracenou naditou peněženku, a pak rychle zmizela. :-)

2 0
možnosti

Takže žena vracející peněženku rychle zmizela, nicméně dotyčná si ji stačila vyfotografovat, aby hodila její fotografii na facebookovou zeď ? ;-D Takovému nesmyslu snad nikdo nemůže věřit, nebo snad ano ?

0 0
možnosti

Tak s tím jsem se ještě nesetkal ani náhodou, a už vůbec si nedovedu představit, že by na FB hodil něco takovýho někdo z mých přátel, aniž by zmínil proč koho hledá.

3 0
možnosti

Já ano, právě o tom píšu. Setkal jsem se s tím na skupině města, ve kterém bydlím. Popravdě mě to docela šokovalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik