Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Národním zájmem USA je omezit vliv Ruska,  zachování míru ve světě, aby opět nemuselo USA do celosvětové války. Díky tomuto národnímu zájmu USA, byl v Evropě mír a nedošlo zde k válce. Kdežto národním zájmem Ruska, od doby svého vzniku je získávat další území a další vazalské státy. Vždyť z historie známe, co znamená v praxi " Ze Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak " Nebo ne ?

1 0
možnosti
Foto

Posuňte se o nějaké desetiletí.... To už zavání naftalínem.

0 0
možnosti
JN

No pokud vím v Iráku běžela genocida a chování arabů v tamních oblastech se nedá srovnávat. Na Ukrajině nic takového není a nehrozí. Irák furt patří Iračanům a USA nemá další stát ve své federaci jménem Irák, naopak Krym byl jasně anektován a Rusko aktivovalo po celé Ukrajině své rozvědčíky. Zabralo území Krymu, My jim zas doufám zabereme na polských hranicích ten jejich kus země, co byl kdysi Rusy ukraden Polákům.;-)

1 0
možnosti
AD

Než něco napíšete, tak si laskavě to laskavě ověřte. Jinak vypadáte jako trouba. Které že to území rusové ukradli Polsku? Já totiž takové neznám. Jo vy myslíte to území, kde bylo Polsko a kde je nyní Bělorusko a Ukrajina, nebo snad Kaliningrad, který patřil před válkou Německu. Tak to jo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 152
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 991x
Pozorovatel politického a sportovního dění.

Seznam rubrik